ziekjes..

Schrik niet ik voel me al weer beter, en ik heb ook ook geen last van het eten..
Maar ik heb een keelinfectie, ik had het al eerder in Nederland maarja in dit tropische klimaat gaan bacterien wat sneller natuurlijk.. Dus de afgelopen dagen was ik bestwel ziekjes, overdag ging het wel maar 's avonds was het echt minder leuk. Maargoed de antibiotica slaan aan en ik ben weer ready to rumble :)

De afgelopen dagen op Ko Chang hebben we eigelijk niet veel meer gedaan dan een beetje luieren (weer) maar een eiland lokt dat ook wel een beetje uit moet ik zeggen :)

Ik heb wel een olifant geaaid! Het was geweldig. we reden met de scooter langs zo'n plaats vwaarvanaf ze olifantentrektochten houden en toen zijn we gestopt. toen ben ik langzaam naar een vrouwtjesolifant toegelopen en ze liet me haar gewoon aaien.. Wat een prachtige dieren zeg! Ik heb daar zoveel respect voor!
Kijk op erik's site voor foto's

Morgen vertrekken we terug naar Bangkok om vanaf daar naar Sukothai te gaan, voor het lichtfestival, dat is door heel Thailand maar het schijnt daar t mooist te zijn...

Oja, we hebben onze reisroute iets veranderd : we gaan  nu waarschijnlijk ipv naar Maleisie en Signapore naar Cambodja en Vietnam. Wordt hier veel aanrgeraden en schijnt echt prachtig te zijn..

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer