sintekaas

Jaja, ook in Thailand is Sinterklaas druk bezig zich voor te bereiden op een avondje chocola en kadootjes. Ondanks de verjaardag van Boemibol, waar ze hier echt al een week mee bezig zijn..

Misschien hebben we jullie een beetje te veel verwend met regelmatige berichtjes, maar we zijn niet dood als we een paar dagen niets schrijven hoor, no worries :)

We zitten hier in een poepiesjieke kamer, met eigen serre, warme douche, wc, en zelfs een tv (Thaise tv kan best entertaining zijn) En we hebben en een huisgenoot bij : Peter Alexander (zeg maar PA) het schildpadje van Thijs, die woont in het waterreservoir in de badkamer (die nu stinkt naar de visbolletjes die we dat beetje voeren)

Naast het scooterongeluk van Thijs (niemand gewond, beetje schade, maar voor minder dan 500 baht was het in orde) is er eigenlijk niet superveel exteems gebeurd. We bezoeken wat watervalletjes, en poolen in een leuk cafetje in de stad..

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer