nog 1 nachtje..

Alle feestjes zijn gevierd, en alle bagage is gepakt. Morgen is het echt zover, we gaan!
 
Pas nu begint het me een beetje te dagen dat ik jullie allemaal bijna 10 maanden moet gaan missen, en in de bus van Wageningen naar huis kon ik t toch even niet drooghouden..
Het vluchttijdstip is weer veranderd, nu vliegen we 21.00 weg ( gelukkig las Thijs zn mail vandaag en niet morgen..)

Ff een verslag van de afscheidsfeestjes:

Vrijdag:
 Mn laaste vrijdag bij papa (mijn vaste dag daar, al heb ik t de laatste tijd wat verwaarloost). Oma was er ook, en de deal was dat we wraps gingen eten. Maar op een of andere manier hing er iets van geheimzinnigheid en spanning in de lucht. Dat klopte dus ook, want voor ik het wist werd ik ontvoerd naar de stad en bleken ze gereserveerd te hebben bij de Turk! (zie de foto's)
 Het was echt ontzettend gezellig en het eten was werkelijk verukkelijk, ik was echt heel anngenaam verrast :)

Zaterdag:
 Tijd voor mn afscheidsfeestje, EN mn moeder's verjaardag natuurlijk. Tjah wat zal ik erover zeggen. Het was weer ouderwets gezellig, en er werd weer ouderwets veel gedronken en geflirt. Er waren lekker veel hapjes en drankjes, kampvuur, Idols, leuke mensen en ik heb het echt onwijs naar mn zin gehad (van wat ik nog onthouden heb dan ;))Ik heb echt superveel lieve, handige en grappige kadotjes gekregen. Dat had natuurlijk helemaal niet gehoeven, maar toch: nog een keer bedankt :)! Asociaal goed weer was het ook, de hele week al trouwens, alsof ze ons al willen laten wennen aan het goede weer daar.. :D.

Zondag:
 Erik's afscheidsfeestje, iets minder uitbundig (gelukkig maar, dat had ik met mn brakke kop toch niet volgehouden) maar ook weer gezellig. De weg erheen was minder geslaagd, Cecile was zo lief om ons te rijden, maar ik was zo brak dat ik (letterlijk) kotsmisselijk werd.. haha nouja eigen schuld dikke bult. Ramin en ik hebben de halve middag rollit gespeelt, maar dat ging echt zo van: ....wie was?.......huh? o jij......en dan weer een kwartier naar dat bord kijken -brakbrak- Maargoed 's avonds nog gezellig naar de Penny lane gegaan poolen en toepen, en Erik kreeg nog een gratis biertje van de barvouw omdat hij had gezegd dat hij dinsdag weg ging. Heel gezellig, met erg toepasselijk muziek, op een gegeven moment kreeg Erik toch wel ff een brok in zn keel. Het was een mooie afsluiting..

Vandaag dus de laatste avond, en ik ga lekker zuurkool met rookworst eten.. En GTST kijken natuurlijk, raar dat ik na mn zusjes debuut niets meer ervan kan zien, maar dat komt wel als ik thuis ben..

Ik kan niet wachten om te gaan, maar ik besef me wel: dat ik echt vet gelukkig ben met mn leven hier, Ik hou van jullie allemaal!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer