Harry!

Gister zijn we naar een tempel toegereden die bovenop een berg lag. Met gehuurde schakelbrommers. En zowel Erik en Thijs hadden natuurlijk nul ervaring met schakelen, dus was het niet een hobbelige rit vanwege de gatenkaas die ze hier "weg" noemen, dan was het wel omdat de brommer steeds schudde van het verkeerd schakelen. Maar het was wel een heel avontuur, rijden door Chang Mai is namelijk nog wel een ander verhaal dan op Ko chang, waar er niet zoveel verkeer is.
Hier wordt er zowel links en rechts ingehaald, en op sommige kruisingen zijn er gewoon geen stoplichten en moet je op goed geluk achter een groep Thai aanrijden als zij oversteken (ik heb wel mn helm op hoor mam ;) )

De tempel zelf was een beetje een tegenvaller, het zou heel mooi geweest zijn, ware het niet dat er echt teveel touristen rondliepen en er zo'n beetje een dorp omheen was gebouwd met souvenirs winkeltjes en dergelijke. Er was ook een olifant heel ziielig vastgebonden langs de weg waar je da komkommers voor kon kopen, hetr arme beest was helemaal onrustig..

En gisteravond zijn we voor ongeveer 2 euro naar de bioscoop geweest. De nieuwste Harry Potterm is hier uit, hij is heel leuk :D

De jungletocht gaat door, morgen vertrekken we voor 5 dagen en 4 nachten. Samen met nog een of andere gast uit Nieuw-Zeeland en misschioen nog iemand uit California die we gister hebben ontmoet in de rooftop-bar (ERG leuk, en ERG dronken :) )

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer