gelukkig Nieuwjaar!

De week rond kerst en oud en nieuw hebben gespendeerd op het beroemde/beruchte party-eiland. En het was idd ook een groot feest!

Nu moet je niet denken dat het enige wat je op het eiland kan doen feesten is (ok het is wel bijna het enige wat we GEDAAN hebben maar de MOGELIJKHEID was er om andere dingen te doen iig), want als je uit Hat Rin blijft is het gewoon een relaxed eiland sfeertje. We slapen in een bungalow dingetje gerund door een thaise familie. Er staan iets van 8 bungalowtjes en het is er supergezellig. We hebben een soort prive strand en het uitzicht en de zondsondergangen zijn weereens fantastisch.

We hebben hier ook gesnorkeld, geweldig was dat. Zit je tussen de felgekleurde tropische vissen, of middenin een school(De rest van de trip was een beetje een drama vanwege de hoge golven maar das weer een verhaal apart) Ik kan niet wachten op te gaan duiken en morgen vertrekken we dan ook naar Ko Tao om dat te gaan doen.

Sinds mn laatste verhaal hebben we vanales gedaan, maar ik ben niet echt in de mood om alles uitgebreid te vertellen (sorry jongens, het kan niet altijd  feest zijn ;) )

Iig hebben we een visa run gedaan in Ranong, hebben we door mangroves en vage rotsformaties gevaren in Ao Phang Nga marine national park  zijn we naar rotsklim & strandparadijs Railay geweest (geen fotos want mn camera had kuren en ik moest mn usb card formateren, echt heel jammer want het was prachtig daar) enz. enz. De reden dat we zolang hier in het zuiden nog aan het rondcircelen zijn is omdat we wachten op beter duikweer, maar we hopen dat het nu zover is.

En dan na Ko Tao, op naar Laos!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer