Dag Thijs

Het is zover, gister zijn we opgesplitst om ons over een maand weer te verenigen. Vanaf nu lees je hier en op Erik's site onze avonturen, en op pinjo's die van hem.

We zijn nu al flink wat dagen in kachanaburi, en ik zal ff vertellen wat we hier allemaal hebben uitgespookt:

Dag 1 kwamen we hier 's ochtends aan na een nachtje bussen, en geplakt tegen het raam proberen te slapen. Niet heel echt wakker dus, en we besloten het ff rustig aan te doen dus stelde ik voor naar het Thai-Burma railwai museum te gaan, waar ze objectief vertellen over wat er is gebeurd bij het bouwen van de death railwai (indrukwekkend. En daarna zijn we naar de bridge over the river kwai zelf gegaan.


De volgende dag hebben we een beetje verkloot door naar een "resort" te gaan waar we dachten goedkoop te kunnen kamperen, maar aan het eind van de middag was de prijd mysterieus verdriedubbeld, dus zijn we m maar weer "gepeerd" zoals ze dat zo mooi zeggen. Maar ach, we hebben iig de hele middag lekker gezwommen en gepoold.

De derde dag zijn we dan endelijk naar de erewanwatervallen geweest. Heel mooi, het water was melkachtig blauw en in sommige basins zaten vissen die gezellig aan je tenen kwamen knabbelen zogauw je erin stapte (ja in Thailand maak je snel vrienden). Er waren ook heel veel aapjes, maar de kleine schattige waren te snel om op de foto te krijgen :)

Nou en gister is Thijs dus vertrokken en zijn Erik en ik een beetje wezen rondscooteren en naar de tijgel tempel geweest. Duur (300 B pp) maar dan heb je ook wat, je kon sommige tijgers nl aaien, en ook de jonkies! Heel schattig! (op het hek stond wel don't touch, maar als je het aan de verzorger vroeg mocht het wel gewoon)

nou dat was het wel weer, vandaag gaan we badderen met olifanten :)

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer