daar ga ik weer

Even een testverhaaltje om te kijken hoe het allemaal werkt, de site is veranderd, maar het leek me wel leuk mijn oude reisweblog eens op te duikelen om weer te gaan gebruiken.

Aangezien ik ook een blog moet bijhouden voor de Theatre Embassy weet ik niet hoe regelmatig ik hier zal updaten. Maar hier kan ik in ieder geval mijn niet-theater-gerelateerde verhalen kwijt, en kunnen jullie mijn gastenboek (weer) volspammen :)

Nog 4 dagen en ik zit weer in een vliegtuig, onderweg naar de muur van dampende hitte.
Ik ruik de kruiden, het afval, de straathonden, de uitlaatgassen, de zoetige tropische planten, de lichamen, de wierook, het eten, het vuurtje van de straatstalletjes nu al.
Ik zie al de kleurige Sari's, de versierde olifanten, de tempels van allerlei vormen en maten, de afbeeldingen van Shiva, Vishnu, Krishna, de kleurige en talrijke rikshaws, moto-rikshaws, brommertjes met bergen spullen en mensen erop, koeien, koeien, koeien, honden, kippen, de Bindi's, de starende ogen en verlegen glimlachen, het regenwoud en de rijstvelden.
Ik hoor al het getoeter, de snerpende Bollywood-muziek uit elke denkbare geluidsbron, de roepende mensen de vogels en de apen.

India is het land van de zintuigen, nog meer dan de andere landen die ik heb gezien.

Weer een verre reis, met leerzame avonturen.
Maar dit keer alleen, en als proffesional.

Ik vind het spannend.

Ik heb er zin in.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer